Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE
GurmanTV
Medoks Spot

Coco Caipirissima

Autor receptu
Head Bartender Petr Slovák

Recept pro vás uvařil
Petr Slovák
Cocktail Bar Lanterna
(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
Rum Havana Club 3 Aňos, Fresh Lime, Brown Sugar, Coco Pureé, Coconut Crust, Ice Bowl
 

Postup
Na skleničku typu rock si uděláme pomocí Malibu a strouhaného kokosu, krásnou širokou kokosovou krustu. Pak do skleničky vložíme čtyři měsíčky limety, třtinový cukr a cukrovolimetový sirup. Vše rozmačkáme mudlerem a nasypeme ledovou tříšť. Dávkujeme 3cl kokosového pyré Monin a 5cl Rum Havana Club 3 Aňos. Vše promícháme barovou lžící. Dosypeme ledovou tříští a dáme brčka. Nahoru položíme ledový košíšek do kterého vkládáme měsíček limety a sypeme kokosem.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
Ogar Hotel a valašský šenk     Hotel La Fresca     zlin.cz    
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2017, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz